személyi edző tanfolyam-art edzőképzés szöveges logó

Melyik képzőintézményben a legolcsóbb
az OKJ-s Személyi edző tanfolyam?

Az iskolánk kínálja a legkedvezőbb áron a hazai piacon a Személyi Edző tanfolyamot! Az OKJ-s Személyi Edző képzés ára nálunk csak 169.000 Ft!

személyi edző tanfolyam-art edzőképzés szöveges logó

Hol tudok jelentkezni az OKJ-s Személyi Edző tanfolyamra?

Az OKJ-s Személyi Edző tanfolyamra az elérhetőségeinken, tudsz jelentkezni! Szeretettel várunk az OKJ-s Személyi Edző tanfolyamunkra!

Képzőintézményünk elődje:

személyi edző tanfolyam-art edzőképzés szöveges logó

Mennyi ideig tart a személyi edző tanfolyam
és mikor vannak az oktatási napok?

Az OKJ-s személyi edző tanfolyamunk 1 tanéves és 9 hétvégéből, azaz 18 oktatási napból áll. A tanítás kb. 3-4 hetente, hétvégenként - szombaton és vasárnap - zajlik 9.00 – 16.30 óra között. Iratkozz be Személyi Edző tanfolyamunkra mert iskolánkból kiemelkedően magas szakmai képzettségű és magabiztos gyakorlati tudással rendelkező Személyi Edzők kerülnek ki!

/ /   OKJ-s Személyi Edző tanfolyam
Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen az oldalon kapsz választ a leggyakrabban felmerülő kérdésekre az OKJ-s Személyi edző tanfolyammal kapcsolatosan. Amennyiben további kérdéseid lennének a Személyi Edző képzésről, vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén! Bármilyen kérdésben szívesen a segítségedre leszünk, örömmel adunk tájékoztatást!Az Új OKJ-s törvény mennyiben befolyásolja a személyi edző tanfolyamot?

Az új OKJ törvény a személyi edző tanfolyam óraszámát is megnövelte, akárcsak az alapképzettségét! Ha betartanánk a törvény által előírt kontakt óraszámokat, csak nagyon keveseknek lenne lehetősége kifizetni és elvégezni a személyi edző tanfolyamot. Ezért szakértőinkkel közösen megalkottunk egy „Arany középutat.” Minőségi oktatást, elérhető áron, a törvényi előírásoknak megfelelően!


Milyen előképzettség kell az OKJ-s személyi edző tanfolyamhoz?

Az OKJ-s személyi edző tanfolyam megkezdésének feltételei a következők:

-betöltött 18. életév

-érettségi bizonyítvány

valamint egy sporttal kapcsolatos előképzettség, ami lehet bármely sportágban oktatói, vagy edzői végzettség, testnevelői (BSC), vagy gyógytornász diploma Fontos megjegyeznünk, hogy amennyiben van alapvégzettséged, de nincs érettségid, ebben az esetben is várunk képzésünkön! Végezd el a személyi edző tanfolyamunkat, és OKJ-s bizonyítványt ugyan nem tudunk adni, de a tudást, és az iskolánk által kiállított oklevelet igen!


Mennyi ideig tart a személyi edző tanfolyam és mikor vannak az oktatási napok?

Az OKJ-s személyi edző tanfolyamunk 1 tanéves és 12 hétvégéből, azaz 24 oktatási napból áll. A tanítás kb. 3-4 hetente, hétvégenként - szombaton és vasárnap - zajlik 9.00 – 16.30 óra között. EZ alatt a 18 nap alatt tanítjuk meg a szakmához szükséges szakmai elméletet és gyakorlatot!


Hol vannak helyileg személyi edző tanfolyam oktatási helyszínei?

A személyi edző tanfolyamunkat Budapesten tartjuk.

A gyakorlati oktatás helyszíne:
MOM Wellness Központ, MOM Park „A” torony, 1123 Budapest, Alkotás út 53.

Az elméleti oktatás helyszín:
Közgazdasági Politechnikum, 1096 Budapest, Vendel u. 3.


Mik a feltételei a személyi edző tanfolyam megkezdésének?

érettségi bizonyítvány és a betöltött 18. életév

alapvégzettség megléte (lásd 2. pont)

üzemorvosi (foglalkozás egészségügyi szakellátásos orvosi igazolás) igazolás személyi edző munkakörre kiállítva, Budapestieknek ajánlunk egy doktornőt, aki ilyen orvosi igazolást tud kiállítani! A vidékiek könnyen találnak ilyen orvost lakóhelyükön! Ezért az igazolásért legtöbb esetben fizetni kell és a kiállítás dátuma a tanfolyam megkezdése előtti kell, hogy legyen

Rendszeres óralátogatás

Jelentkezési lap kitöltése, melyet itt a honlapunkon a jelentkezés fül alatt találsz

A regisztrációs díj befizetése, hogy biztosítani tudjuk a helyedet a személyi edző tanfolyamunkon. Jelentkezz be minél előbb hozzánk, hogy biztosítani tudjuk helyedet a tanfolyamunkon!


Mennyi a megengedett hiányzás a személyi edző tanfolyamon?

Hivatalosan 30 %, de a tanulóinkat arra sarkalljuk, hogy a lehető legkevesebbet hiányozzanak az oktatási napokról! Ugyanakkor nálunk mindig van lehetőség a pótlásra. Tanulóink bármikor részt vehetnek az újonnan induló személyi edző tanfolyamunkon ingyen és bérmentve, ahol bepótolhatják a hiányosságaikat!


Hogy tudok jelentkezni a személyi edző tanfolyamra?

Személyi edző tanfolyamunkra honlapunkon keresztül tudsz bejelentkezni! A jelentkezés a regisztrációs díj befizetésével teljes!


Van – e lehetőség a személyi edző tanfolyam befizetésénél a részletfizetésre?

Iskolánkban – más iskolákkal ellentéten – akár a havi részletfizetési lehetőségre is van mód! Keress minket bizalommal a honlapunkon található elérhetőségeinken!


Az OKJ-s személyi edző tanfolyamnak vannak e plusz költségei?

Személyi edző tanfolyamunkon nincsenek rejtett költségek! Ha elolvasod a részletes tájékoztatónkat, abban benne találsz minden fontos információt!


A személyi edző tanfolyam közben, ha halasztanom kellene valamilyen oknál fogva, fizetnem kell érte?

A mi iskolánkban nem kell fizetned a halasztásért, azonban sok iskolában külön díj esetében tudsz csak halasztani!


Van vidéken személyi edző tanfolyamotok, képzésetek?

Az OKJ-s személyi edző tanfolyamunk jelenleg csak Budapesten van.

Ősszel azonban nyílt napokat tartunk nagy vidéki városokban (pl. Szombathely, Debrecen), és megfelelő számú érdeklődő esetén meghirdetjük vidékre is! Amennyiben többen lennétek, akik ezt a végzettséget szeretnétek megszerezni, keressetek minket bátran elérhetőségeinken! Köszönjük!


A személyi edző tanfolyamon milyen jegyzeteket használtok?

Személyi edző tanfolyamunkon a saját magunk által összeállított szakmai jegyzetekből tanítunk, melynek nincs külön ára, hanem a tanfolyami díj tartalmazza azt. Tananyagaink a legkorszerűbb, legújabb kutatási eredményeket is tartalmazzák. Jegyzeteink gyakorlatcentrikusak, sok képpel, ábrával, gyakorlatmagyarázattal, mert tudjuk, hogy a sok információ elvész, ha nincs rögzítve.


Mi a menete a jelentkezésnek a személyi edző tanfolyamra?

Amennyiben minden információt megtudtál a tanfolyammal kapcsolatban, a jelentkezés a tanfolyamra fülre kattintva, a az adataidat elküldve tudsz jelentkezni személyi edző tanfolyamunkra.

Ezt követően a regisztrációs díjat kell elküldened számlaszámunkra. Ezzel teljes a jelentkezésedet!

Ezt követően már nincs más dolgod, mint intézd az orvosi igazolást, másold le iskolai végzettségedet és a sportirányú végzettségedet és várd levelünket a tanfolyam kezdésével kapcsolatosan.


Mit kell hozni magunkkal a beiratkozáskor?

A személyi edző tanfolyam beiratkozására a következőket kell magaddal hoznod: az érettségi másolatát 2 példányban, az alapképzettség másolatát 2 példányban és a foglalkozás egészségügyi orvosi igazolást!


Mikor vannak a személyi edző tanfolyam vizsgái?

A tavasszal induló személyi edző tanfolyamon nyári szünet és az őszi folytatás után november környékén szokott lenni. Az ősszel indulóké pedig következő v májusában.


Mennyibe kerül a vizsgadíj az OKJ-s személyi edző tanfolyamra?

Személyi edző tanfolyamunk vizsgadíja 40.000 Ft. A vizsgadíjat egy összegben a végső vizsgák előtt 1-1 ½ hónappal kell kifizetni. Ekkor kell a vizsgára is bejelentkezni!


Mikor kapjuk meg a személyi edző bizonyítványt?

Bizonyítványt a végső szóbeli vizsgák után, (sikeres vizsgák esetén) fél – 1 óra múlva osztunk.


Az OKJ-s személyi edző végzettségem nemzetközi szintű végzettségnek felel meg?

Igen!
Sikeres vizsga letételét követően van mód a nemzetközi végzettséget adó EUROPASS kiváltására. Ezt a vizsgaközpont postázza ki tanulóink számára, melynek összege 2015-ben 6.000 Ft (postaköltséggel együtt).

Amennyiben az OKJ-s Személiy Edző tanfolyam tematikájáról, témáiról, helyszínekről és a képzés díjáról akarsz nagyon átfogó, részletes, mindenre kitérő tájékoztatást kérni, kérjük szépen, hogy klikkelj a "Részletes tájékoztatás!" gombra:

Részletes tájékoztatás!

Ha lennének még további kérdéseid a Személyi Edző tanfolyammal kapcsolatosan, légy szíves keress bennünket az elérhetőségeinken, ahol szíves-örömest állunk a rendelkezésedre!

Ha úgy gondolod, hogy minden kérdésre megkaptad a választ és elhaatároztad magad, akkor az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni az OKJ-s Személyi Edző tanfolyamra:személyi edző tanfolyam-edzés közben

/ /   Tudnivalók, fontos információk a Személyi Edző tanfolyamról

Válaszok a legfontosabb kérdésekre a Személyi Edző tanfolyammal kapcsolatban:

Ki végezheti el a személyi edző tanfolyamot?
A személyi edző tanfolyamot olyan valaki kezdheti el, aki betöltötte már a 18. életévét, van érettségije, és van már valamilyen sporttal kapcsolatos végzettsége. (Lásd. Részletes tájékoztató!)

Ha nincs érettségim, de van sportoktató végzettségem, akkor jelentkezhetek a személyi edző tanfolyamra?
A személyi edző tanfolyam elvégzésének a feltétele az érettségi is. Amennyiben nincs érettségid, de szeretnéd megszerezni a tudást, megteheted. Iratkozz be a személyi edző képzésünkre, megkapod az iskolánk által kiállított oklevelet! OKJ-s végzettséget azonban nem fogsz kapni!

Milyen edzéseket fogok tudni tartani a személyi edző tanfolyam elvégzése után?
A Személyi edző tanfolyam elvégeztével a teremben gépekkel erősítő és kardio jellegű edzéseket tudsz tartani. Képes leszel továbbá saját testsúllyal és kiseszközökkel sokrétű edzések megtartására, a funkcionális tréning ismeretében és az outdoor edzésekbe is nagy betekintést kapsz.

Fogok kapni jegyzeteket a személyi edző tanfolyamon?
Természetesen igen! A személyi edző tanfolyamon saját jegyzeteinkből tanítunk, melyeket a sok éves tapasztalatainkból és a legújabb kutatási eredményekből állítottunk össze és frissítünk folyamatosan!

A Személyi edző képzés jegyzeteiért külön kell fizetnünk?
Minden tanfolyamunk jegyzetének ára benne van a tanfolyam árában, így ez alól a személyi edző tanfolyamunk jegyzete sem kivétel. Érdemse odafigyelni erre iskolaválasztásnál, mert van olyan iskola, ahol a jegyzetekért külön fizetni kell!

A Személyi edző tanfolyamon van részletfizetési lehetőség, és ha igen milyen?
Igen, a személyi edző tanfolyamunkon van lehetőség a részletfizetésre, és kizárólag nálunk akár havi részletfizetésre (személyre szabott) is van lehetőség!

Hány hétvégés a személyi edző képzés?
Az OKJ-s személyi edző tanfolyamunk 18 napos, 9 hétvégés, ami szombat-vasárnapi oktatást jelent.

Milyen gyakran kell jönni a személyi edző tanfolyamra?
A személyi edző tanfolyamunk oktatási hétvégéi 3-4 hetente váltják egymást!

Mikor lesznek a következő Személyi edző tanfolyam vizsgái?
Az októberben kezdődő személyi edző tanfolyamunk vizsgáit 2016. április-májusára tervezzük.

Ha elvégeztem a személyi edző tanfolyamot van még lehetőség továbbképzésekre?
Iskolánkban számos kistanfolyam elvégzésére van lehetőség a személyi edző tanfolyam ideje közben, vagy utána bármikor. Amit fontos tudni, hogy ezekből egy 50 %-os kedvezménnyel elvégezhető, mert ez a kedvezmény benne van a személyi edző tanfolyam árában.

A Gyakran Ismételt Kérdések menüpont alatt további információkat kaphatsz
az OKJ-s Személyi Edző tanfolyamunkról!

/ /   Személyi Edző tanfolyam tanulóinak a véleménye

Érdemes elolvasnotok hallgatóink véleményét a tanfolyamról:

„A személyi edző tanfolyamot végeztem nálatok és minden kíváncsiságomat, ami szakmai területen felvetődött bennem, maradéktalanul kielégítettétek. Mindenben segítettetek, folyamatosan lehetett tőletek kérdezni, megerősödött bennem az alapedzői tanfolyam tananyaga és továbbfejlődött a tudásom. Ez mind nektek köszönhető, mert megfelelő elhivatottsággal, szakmai felkészültséggel és tudással adtátok át érthetően, és szívvel-lélekkel mindazt, ami ezen a területen a legbiztonságosabb alapot képezi. Köszönjük!” P. Judit

„Kedves (ex)-sulim! Mivel folyamatosan visszajárok hozzátok, ugyan is nehezen bírok elszakadni az olyan jó dolgoktól, mint Ti, ezért az „ex” jelzőt zárójelbe vagyok köteles tenni. Nagyon szuper volt a személyi edző tanfolyam, amit elvégeztem nálatok, és aminek következtében még tényleg részt veszek újabb és újabb tanfolyamjaitokon. A tudás, amit átadtatok rendkívül hasznos és bőven elég ahhoz, hogy az iskola elvégzése után bátran nekivágjunk az életnek a szakmán belül. Nem kívánok magamnak riválisokat, de nektek viszont azt igen, hogy minél több jó szakembert képezzetek ki a népnek!(és ez sajnos a riválisgyártással együtt jár). A következő tanfolyamon találkozunk! :D” F. Dia

„Sziasztok! Köszönöm azt a fantasztikus hangulatot, amit nálatok megéltem a személyi edző tanfolyam alatt. A csapatunk összecsiszolásában ti is nagy szerepet játszottatok. Mindenki jó fej volt és bármi kérdésünk volt, fel lehetett tenni nektek bármikor és mindig meg is kaptuk a választ! A tudás pedig, amit átadtatok nélkülözhetetlen! Puszi” J. Matild

„Sziasztok! Bár az alaptanfolyamot másik iskolában végeztem, nem bántam meg, hogy hozzátok jöttem tovább a személyi edző tanfolyamra. Más szemszögből mutattatok egy képet nekem a fitness világáról és ez szélesítette a látókörömet. Komplexebb tudást szereztem, amit kamatoztathatok.” F. Réka

„Ismerős ajánlására jelentkeztem hozzátok a személyi edző tanfolyamra. Én bíztam az ismerősöm véleményében, ő pedig Bennetek. Ez a bizalomlánc nem szenvedett csorbát a tanfolyam elvégzése alatt sem és ezentúl én is bátran ajánlom az iskolátokat bárkinek!” D. Patri

„Mindig hálás leszek a tudásért, amit tőletek kaptam! Szuper csapat vagytok, élveztem a suliba járás minden percét! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Személyi Edző tanfolyamotokat!” K. Ilona

„Amikor beiratkoztam hozzátok a személyi edző tanfolyamra, még nem tudtam mennyi mindent nem tudok! Egy egészen új dimenzióba vittetek el! Nagyon köszönöm! Alig várom a folytatást!” G. Edit

„Az alaptanfolyam után egyenes volt az út a személyi edző tanfolyam felé. Nagyon jól éreztem ott is magam és köszönöm azt a tudást, amit itt is megkaptam Tőletek!” T. Ákos

„Rengeteget tanultam a személyi edző tanfolyamon a pulzuskontrollált edzésről, a preventív szemléletmódról, a súlyzós és funkcionális edzésről. Már nem esem kétségbe, ha egy kismama, vagy egy gerincsérves kér tőlem tanácsot! De tudom, hogy itt még nem ért véget a tanulás. Sőt most kezdődik még igazán! ” K. Ildikó

„Sokat gondolkodtam, hogy egyből az alaptanfolyam után végezzem-e el a személyi edző tanfolyamot, mert bevallom őszintén elfáradtam. A munka és a család mellett nem volt könnyű még a tanfolyamra is koncentrálni. De tudtam, hogy ezzel a lendülettel kell tovább haladnom, ezért belevágtam a személyi edző tanfolyamba is. És nagyon örülök! Azt kaptam, amit vártam, de annál sokkal többet is. Hatalmas tudás az, amit adtok, és ahogy azt átadjátok nekünk! Le a kapalappal! Köszönöm!!” Edina


személyi edző edzést tart

/ /   Érdekességek a Személyi Edzés világából:

  A Személyi Edzés kialakulása


A személyre szabottszemélyi edző-súlyzós edzés edzés bizonyos formája az élsport megjelenésével egyidejű. Klasszikus, fitnesz célokat kielégítő változatával már a múlt század elején találkozhatunk, amikor is nem konkrétan az egyes sportképességek kiemelése volt már a cél, hanem a testi-lelki egyensúly és a közérzet javítása. A személyi edzés, mint önálló hivatás viszonylag új keletű. Kialakulása az USA-ból eredeztethető, elsősorban Florida, Dél-California, New York területére tehető. A cikk folytatása...

Eleinte főként filmsztárok, modellek, politikusok vették igénybe ezt a szolgáltatást, mára azonban már teljesen elfogadottá vált az átlagemberek számára is, hogy képzett, szakirányú végzettséggel rendelkező személyi edzővel dolgozhassanak.

A személyi edzés kialakulása az USA-ban:

1930-as évek: A súlyzós edzés iránti érdeklődés kialakulása, a Weider testvérek, Ben és Joe megteremtik a testépítést, mint versenysportot.

A II. Világháború után az emberek érdeklődése lassan az egészség és helyes táplálkozás felé fordul.

1947. Vic Tanny megnyitja az első edzőtermet Santa Monica, Californiában.

1950-es évek: Kialakul az igény a személyi edzők iránt. Fitness televíziós show műsorok indulnak, sorra nyílnak az edzőtermek.

1960-as évek: Dr. Kenneth Cooper behozta a köztudatba az aerob testmozgás kifejezést.

1970-es évek: Jackie Sorensen az aerobic táncból üzleti vállalkozást hoz létre. 1980-ra 180ezer vendég látogatja a létesítményeit, és 4000 instruktor dolgozik neki.

1980-ra sok ember elfogadja az egészséges életmód szükségességét, csatlakozik fitnesz klubokhoz és személyi edzőt fogad.

1990-es évektől számos szervezet képez hivatásos személyi edzőket, kialakulnak a személyi edző üzletággal kapcsolatos konferenciák és a legtöbb létesítmény felveszi szolgáltatásai közé a személyi edzést.

Jelenleg mintegy 150 szervezet, vagy szövetség működik, mely a fitnesz valamely részterületére, vagy egészére koncentrálva különféle képzéseket kínál.

Ki a személyi edző?
A személyi edző olyan szakirányú végzettséggel és ismerettel rendelkező sportszakember, aki egyénre szabott preventív fittségi edzést, valamint életmódtervet tud tervezni és kontrollálni kliense adottságainak, fittségi céljainak maximális figyelembevételével. A személyi edző egyik legfontosabb feladata, hogy prevenciós (betegség megelőző) feladatot lásson el. Rendszeres fitneszedzéssel a társadalom széles rétegei számára lenne elérhető az az ideális fizikai állapot, amikor is a betegségek kialakulásának veszélyét minimálisra lehetne csökkenteni. A prevenciós feladatok ellátása tehát össztársadalmi érdek, hiszen a betegségek miatt kiesett munkaórák száma súlyos gazdasági problémákat is felvet.

Felmérések szerint a testmozgás hanyagolásának leggyakoribb okai a sportmúlt, vagy korábbi mozgásélmény hiánya, a megfelelő szakember segítségének hiánya, az időhiány, az önbizalomhiány, a megfelelő fitnesz ismeretek hiánya, probléma a fitnesztermek megítélésével szemben.

A személyi edzés célrétegébe tartozhatnak azok az egészséges populációk, akik az általános fittségi célok megvalósítása érdekében szeretnének edzeni. Ez a képességek harmonikus kombinációját jelenti, de jelentheti az egyes kondicionális képességek előtérbe helyezését is, pl.: az állóképesség, vagy az erő fejlesztése, vagy a hajlékonyság edzése, vagy valamely választott sport érdekében végzett speciális edzés, és még sorolhatnánk.

Aztán ide tartoznak a speciális populációk is, azaz a beteg, vagy különleges állapotban lévő emberek. Edzésüket gondos orvosi kivizsgálás kell, hogy megelőzze, és folyamatos orvosi megfigyelés/konzultáció kell, hogy kísérje végig az edzésprogramot. Ilyenek betegségek lehetnek a szív és érrendszeri betegek, a cukorbetegség, a túlsúly, az étkezési zavarok, a csontritkulás, az izomsorvadás, a légzőszervi betegségek,a mozgásszervi betegségek. Valamint vannak a személyi edzésben a különleges állapotok, mint a gyermekek, időskorúak, kismamák, testi fogyatékkal élők.

A személyi edzőképzésben ezen célcsoportok edzéseinek teljes felépítését tanítjuk. Megtanítjuk, hogy az egyéni céloknak megfelelően az állapotfelméréstől kezdve, a több évig is eltartható közös edzések változatos, hatékony, sérülésmentes levezetésére, hogyan készüljenek fel személyi edző tanfolyamaink diákjai. Nekünk személyi edzőknek az a feladatunk, hogy klienseinknek segítünk egy életszerű, hosszú távon is fenntartható életmódváltás kialakításban, és folyamatosan fogjuk vendégeink kezét, hogy céljuk elérése és megtartása könnyebb legyen számunkra.

Személyi edzéseket tarthatunk fitnesztermekben, wellness központokban. Országszerte egyre több és egyre korszerűbben felszerelt edzőtermek állnak az átlagemberek rendelkezésére, ahol a személyi edzés, mint szolgáltatás is elérhető számukra. Előnyük, hogy valamennyi fitnesz eszköz egy helyen megtalálható, valamint a legtöbb helyen wellness szolgáltatásokat is nyújtanak. Személyi edzéseket tarthatunk még rekreációs központokban, sportlétesítményekben és természetesen a szabadban (outdoor). Számtalan előnye miatt érdemes rendszeresen beiktatni outdoor edzéseket. Ez lehet gyaloglás, túrázás, futás, power walking, kerékpározás, evezés, görkorcsolyázás, vagy jóga egy fa árnyékában. A személyi edző házhoz is mehet. Az otthoni edzéshez rendelkezni kell megfelelő sporteszközökkel és helyszínnel, ahol az edzés megvalósítható. A motiváció hiányára, illetve a változatos mozgásprogram megvalósítására is jó segítség lehet a személyi edző, aki szükség esetén az edzéseszközöket is biztosítja, vagy megfelelően felkészült, hogy eszköz nélkül is változatos, komplex edzést nyújtson. A személyi edző megfelelő szakirányú végzettséggel a személyi edzéseket sportágspecifikus mozgásanyaggal egészítheti ki az edző az ennek megfelelő sportlétesítményekben. pl. úszás, labdajátékok, falmászás stb.

Egy szóval a személyi edző tanfolyamok arra hivatottak, hogy egy felkészült, motiválni tudó és akaró, a rossz kritikákkal ellentmondó, nem csak számolni tudó, hanem valós, megfelelő ismeretekkel rendelkező szakembereket neveljenek.
OKJ-s Személyi edző tanfolyamunkon megtanítjuk Neked, hogyan legyél a legprofibb, legelhivatottabb személyi edző a környékeden!